14.02.2017

Umrecilerimiz İçin Uğurlama Programı

İlçemizden bu yıl ki umre sezonunda 3. grup olarak olarak Çarşı Camii İmam-Hatibi Mikail AKGÜL'ün rehberliğinde 24 günlük süreyle İlçemizden Umre İbadeti yapmak üzere gidecek vatandaşarımıza Müftülüğümüzce 13/02/2017 tarihinde uğurlama programı düzenlendi.

Müftülüğümüz konferans saolnunda düzenlenen program Ayaspaşa Camii Müezzin Kayyımı Müslim ERDOĞAN'ın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İlçe Müftümüz Abdullah EROĞLU umre ibadeti için yolculuğa çıkacak umrecilerimize Umre İbadeti ve ibadet esnasında yapmaları gereken hususlarla ilgil hatırlatmalarda bulundu.

Saray halkımızın oldukça yoğun ilgisinin olduğu program Müftülük görevlilerimizden Ayaspaşa Camii İmam Hatibi Yaşar ARABACI, Pazarcık Mahallesi Camii İmam Hatibi Şahin KELEK ve Müezzin Kayyım Halit KAYA'nın okuduğu ilahilerle umrecilerimiz duygusal anlar yaşadı. İlçe Vaizimiz Nurittin ÖZTÜRK TARAFINDAN yapılan dua ile program sona erdi.