25.01.2022

SESLİ DÜŞÜNEN GENÇLİK PROJESİ KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRECEĞİMİZ PROGRAMIMIZA DAVETLİSİNİZ

İnsan ömrünün en önemli aşamasını gençlik çağı oluşturur.Çünkü bu dönem bireyin kişilik ve karakterinin şekillendiği bir dönemdir. Gençlik dönemi boyunca hızlı fiziksel, psikolojik ve sosyal değişiklikler ortaya çıkar. Deneylerin yapıldığı, idealizm, çatışma ve belirsizliğin olduğu, kimlik duygusunun,ayrılma ve bireyleşmenin gerçekleştirildiği dönemdir.Nitekim Kur’an-ı Kerim’de Hz.İbrahim teslimiyetin,Hz.Musa cesaretin,Hz.Yusuf iffetin sembolu olarak insanlığa sunulmuş model şahsiyetlerdir.Hz. Ömer bir sözünde;‘’Gençliğini ayağa kaldıramayan topluluklar uykudadır’’ der.Diyanet İşleri Başkanlığımız da gençliği manevi olarak güçlendirmek için pek çok projeler ortaya koymakta ,gerek yurt içinde gerekse yurt dışında gençliğe yönelik faaliyetlerini her geçen gün artırmaktadır. Bu sebeple Tekirdağ İl Müftülüğü 2022 yılı süresince her ay bir İlçe Müftülüğü’nün koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek olan ‘’ Sesli Düşünen Gençlik’’ isimli bir proje başlatmıştır. Bu kapsamda Saat:14:30 da Mevlana Cami Konferans Salonunda, Çerkezköy İlçe Müftülüğü olarak hazırlamış olduğumuz programımıza tüm halkımız davetlidir.