04.07.2024

2024 YILI YAZ KUR'AN KURSLARIMIZ TÜM CAMİLERİMİZDE COŞKUYLA BAŞLADI.

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından her yıl olduğu gibi camilerde ve Kur'an kurslarında milyonlarca çocuğun Kur'an-ı Kerim ve dînî bilgiler öğrendiği, etkinlikler yaptığı gündüzlü ve yatılı yaz Kur'an kursları 1 Temmuz 2024 Pazartesi günü açıldı. 1 Temmuz – 16 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan yaz Kur'an kurslarımızın açılış programı Gaziosmanpaşa Camisinde çocuklarımızın coşkulu katılımları ile yapıldı.

Müftülüğümüz Şube Müdürü Tahsin AĞCA’nın  “Kıymetli anneler, kıymetli babalar, bu mevsim bir fırsattır. Peygamber Efendimizin (sav) buyuruyorki; “Sizin en hayırlınız Kur’an-ı Kerim öğrenen ve öğreteninizdir.”   Bu durum bizim için de, yavrularımız için de bir imkandır." diyerek yaz Kur'an kurslarının önemini vurguladı.