02.12.2022

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞIMIZIN YAPMIŞ OLDUĞU HAFIZLIK TESPİT SINAVINDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE BELGE TAKDİM TÖRENİ DÜZENLEDİK

Çerkezköy İlçe Müftülüğü Abdurrahman Gürses Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu, "Okullu Hafızlık Projesi" kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığımızın yapmış olduğu Hafızlık Tespit sınavını kazanıp, belge almaya hak kazanan öğrencilerimize Hafızlık Belgelerini ve Hediyelerini; İlçe Müftüsü Sayın İdris ÇATMAKAŞ, Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin GÜMÜŞ, İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Sayın Tahsin AĞCA, Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Sayın Melike DİNÇER, Abdurrahman Gürses Kur'an Kursu Yöneticisi Sayın Orhan ŞİMŞEK, Merkez Kız Kur'an Kursu Yöneticisi Büşra Nur VURAL, Kur'an Kursu Öğreticisi İlyas ULU ve programa katılan misafirlerimiz takdim ettiler. Öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.