28.12.2022

NİNEDEN/DEDEDEN TORUNA MEKTUP

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen ve ahlaki değerleri kuşaklara aktaracak olan "Nineden/Dededen Toruna Mektup Yarışması" sonuçlandı.

Kur'an kurslarında kaydı bulunan vatandaşların torunlarına iyi bir insan olma yolculuğunda emanet etmek istedikleri ahlak konulu nasihatlerini aktarmalarının amaçlandığı yarışmaya 2018-2019 eğitim-öğretim yılı ve sonrasında Kur'an kurslarında herhangi bir programda kaydı bulunan ve doğum tarihi 01.01.1977 ve öncesi olan tüm vatandaşlarımız katılmıştı.

Tekirdağ İl Müftülüğünde, İl Müftü Yardımcısı Melek Karakaş Başkanlığında Şube Müdürü Raşit Bayraktar, Din Hizmetleri Uzmanı Osman Kılıçoğlu,  Trakya Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkçe Öğretmeni Şeyda Akman ve Nene hatun Kız İmam Hatip Lisesi Türkçe Öğretmeni Cansu Elik tarafından oluşan komisyonun yaptığı değerlendirme sonrasında; Çerkezköy Veliköy Mahallesi Kız Kur’an Kursundan Habibe Azbay 1. olmuştur