09.01.2023

ÇERKEZKÖY İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ CAMİLER ARASI FUTBOL TURNUVASI

Gençlerimizin Milli ve Manevi değerler ile yetişmeleri ve cami eksenli bir hayat yaşamalarını amaç edinen Diyanet İşleri Başkanlığımız; Gençlik yapılanmasına büyük önem vermektedir. Bizler de bu kapsamda; Çerkezköy İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak 2022 yılında Camiler Arası Futbol Turnuvası başlattık. 08.01.2022 Pazar günü Kızılpınar Ayşe Nene Hatun Cami ve Mimar Sinan Cami arasında oynanan final maçının kazananı Mimar Sinan Cami olmuştur.  Çerkezköy İlçe Müftüsü İdris ÇATMAKAŞ tarafından Birlik, Beraberlik ve Kardeşliğin hakim olduğu turnuvanın galip takımına şampiyonluk kupası takdim edilerek, Final maçında karşılaşan her iki takım oyuncularına da Diyanet İşleri Başkanlığımızın yayınlarından hediyeler verilmiştir.