03.02.2023

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI "GENÇLİĞE DEĞER PROJESİ" ARA DÖNEM EĞİTİM KAMPIMIZI TAMAMLADIK

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde sürdürülen "Gençliğe Değer" projesi kapsamında, Çerkezköy İlçe Müftülüğünce “Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı” düzenlendi.

İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş’ ın riyasetinde, Şube Müdürü Tahsin Ağca’ nın Organize ettiği kampa; Din Hizmetleri Uzmanı İlyas Erbek Manevi Danışman, İlçe Gençlik Koordinatörü Atalay Algül, Koordinatör Yardımcıları Tayyar Memiş ve Salih Çoban Eğitimci olarak katıldı.

Gençlerin, Sahih dini bilgi ile donatılmaları, milli ve manevi değerlerine bağlı, medeniyet perspektifine sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sunmak ve gençlere yönelik hizmetlere ivme kazandırmak amacıyla, 31.01.2023 Salı günü saat 10:00’da başlayan kamp sürecinde; İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile de İşbirliği içerisinde Çeşitli aktiviteler, Kitap okuma saatleri, ödüllü yarışmalar, Futbol, Satranç ve Tenis Turnuvaları ile gençler, hem arkadaşlarıyla kaynaşıp hem de doyasıya eğlendi. 02.02.2023 Perşembe günü saat 15:00 da bir Restorant’ ta hazırlamış olduğumuz veda yemeği ile sonlandırılan Gençlik Kampımız da Gençlere hitaben İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş;

Hem Programda emeği geçenlere, hem de kampımıza katılım sağlayan gençlere teşekkür etti. Bundan sonraki hayatlarında kendilerine başarılar dileyen Sayın Çatmakaş, Hayatlarının her aşamasında, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in hayatını örnek almayı, Anne Babaya hürmeti, İnsanlara karşı saygı ve sevgiyi, milli ve manevi değerlere bağlı kalmayı, İslam’dan ve Kur’an-ı Kerim’ den uzaklaşmamayı gençlere tavsiye etti.