23.02.2023

UMRE İÇİN BİRİKTİRDİKLERİ PARALARINI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADILAR

Tekirdağ Çerkezköy de yaşayan Mehmet Güreli ve Nuray Güreli çifti  Umre için biriktirdikleri paralarını, İlçe Müftüsü İdris Çatmakaş, Şube Müdürü Tahsin Ağca, Din Hizmetleri Uzmanı İlyas Erbek ve Mimar Sinan Cami İmam-Hatibi Tayyar Memiş'in de bulunduğu ortamda,  depremden zarar gören vatandaşlara ulaştırılmak üzere,  Türkiye Diyanet Vakfı Çerkezköy Şubesine bağışladı.

Çerkezköy İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Çerkezköy Şubesi adına nakdi bağışı kabul eden İlçe Müftüsü İdris ÇATMAKAŞ "Böyle duyarlı ve hayırsever  vatandaşlarımız olduğu müddetçe her türlü afet ve belayı kolaylıkla atlatabiliriz.  Allah kendilerinden  razı olsun. Rabbim niyet ettikleri Umre sevabını kendilerine nasip etsin. Allah milletimize bir daha böyle kederler yaşatmasın" dedi.