20.09.2016

DUYURU (İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNÜN YENİ WEB ADRESİ)

Gelişen teknoloji ve çağdaş yönetim tekniklerini yakinen takip eden Diyanet İşleri Başkanlığı, kendisine bağlı tüm taşra birimlerinin web sitelerini belirli bir standarda ve dolayısıyla kurumsal bir bütünlüğe kavuşturmak maksadıyla oluşturduğu web portal çalışmalarını tamamlayarak ortak bir tasarım şablonu oluşturmuştur. Ayrıca güvenlik, bakım, tasarım ve versiyon güncelleme gibi hizmetleri Başkanlıkça verilecek olan web sitelerinde birimlere ait duyurulara, haberlere, dokümanlara, faaliyet ve etkinliklere dair birçok bilgiye ulaşma imkanı olacaktır. Bu kapsamda Çorlu İlçe Müftülüğü’ nün yeni web sayfası tüm tasarımı tamamlanarak hizmete sunulmuştur. 01.01.2017 tarihine kadar İlçe Müftülüğü’ne ait mevcut web sitesi ve yeni web sitesi birlikte hizmet verecek olup belirtilen tarihten sonra sadece Başkanlık tarafından tasarlanan yeni web sitesi hizmet vermeye devam edecektir. Vatandaşlarımıza önemle duyurulur.