25.11.2016

ŞİMDİ YARALARI SARMA ZAMANI

ŞİMDİ YARALARI SARMA ZAMANI.

Tekirdağ İl Müftülüğü Din Eğitimi ve Din Hizmetleri Şube Müdürü Ali AYDIN, Çorlu İlçe Müftüsü Adem GÜLMEK ve Müftülük emrinde görev yapan tüm din görevlileri ve Kur’an Kursu öğreticilerinin katılımıyla Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliği ile başlatılan “Şimdi Yaraları Sarma Zamanı - Bayırbucak Türkmenlerine ve Suriyeli Kardeşlerimize Yardım Kampanyası” toplantısı Çorlu İlçe Müftülüğü Toplantı ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Personele hitaben yaptığı açılış konuşmasında İlçe Müftüsü yardım kampanyasının önemine değindi. Daha sonra mikrofona davet edilen Şube Müdürü Ali AYDIN, kampanya hakkında detaylı bilgi sundu.

(Türkiye Diyanet Vakfı 13 Mart 1975 tarihinde kurulmuş olup 1.000 şubesi ile Türkiye’de ve 135 ülkede 41 yıldır İslam’a ve insanlığa hizmetini sürdürmektedir.)

Bağış yapmak isteyen vatandaşlarımız Türkiye Diyanet Vakfı Tekirdağ İl ve İlçe Şubelerine veya aşağıdaki hesap numarasına bağışlarını yatırabilirler.

Türkiye Vakıflar Bankası Tekirdağ Şubesi

TR65 0001 5001 5800 7305 3324 18