26.12.2020

İLÇEMİZ ÇORLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ RASİM AÇIKGÖZ UYGULAMA CAMİİ CUMA NAMAZI İLE BİRLİKTE İBADETE AÇILDI

İlçemiz Şeysinan Mahallesi Çorlu Anadolu İmam Hatip Lisesinin yanında bulunan Çorlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Rasim Açıkgöz Uygulama Camii 25.12.2020 Cuma günü Cuma namazı ile birlikte ibadete açıldı.
   Çorlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği tarafından yaptırılan camiye hayırsever vatandaşımız Rasim AÇIKGÖZ ve isimleri verilmeyen bir çok hayırsever vatandaşımız, okul idaresi, Çorlu İlçe Müftülüğü ve Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla ibadete açılmıştır.
   İlçe Müftümüz Mevlüt HALİLOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ERDOĞAN, Çorlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yahya Kemal ÇOLAK, Anadolu İmam Hatip Lisesi eski müdürü Eyüp ÖZTÜRK, hayırsever  Rasim AÇIKGÖZ ile vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleşen cami açılışı İlçe Müftümüz Mevlüt HALİLOĞLU' nun vaazı ve ardından yapmış olduğu dua ile sona erdi.
   Camimizin ibadete açılması sebebiyle emeği geçen bütün hayırsever vatandaşlarımıza ve okul idaresine teşekkür ederiz.