10.03.2023

2023 YILI OCAK AYINDA DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞINCA AÇILAN HAFIZLIK TESPİT SINAVINDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERE HAFIZLIK BELGELERİ VERİLDİ.

Diyanet İşleri Başkanlınca 2023 Yılı Ocak ayında açılan Hafızlık tespit sınavında başarılı olan 14 hafız öğrencimiz ile Çerkezköy İlçe Müftülüğü hafızlık kurslarından bu sınava katılan ve başarılı olan 3 öğrencinin hafızlık belgeleri İl Müftümüz Mustafa SOYKÖK, İl Müftü Yardımcıları Harun BAYRAKTUTAR ve Ahmet MEHMETALİOĞLU, İlçe Müftümüz Dr. Mevlüt HALİLOĞLU, Çerkezköy İlçe Müftümüz İdris ÇATMAKAŞ ve Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Dursun ADAR' ın katılımıyla İlçe Müftülüğümüzde düzenlenen programla verildi.

Hafızlık Tespit sınavında başarılı olan öğrencilerimden 4 erkek öğrencimiz İlçemiz Hamidiye Kur'an Kursundan, 4 erkek öğrencimiz Mekke Kur'an kursundan, 5 kız öğrencimiz Şehit Ali Alıtkan Kur'an kursumuzdan ve 1 kız öğrencimizde Hz. Hatice Kur'an kursundan eğitimi tamamlayıp sınava girerek başarılı olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik eder başarılar dileriz.