15.03.2023

ÇEVREME DUYARLIYIM DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİN ÇANAKKALE ZİYARETİ

Milli, manevi, ahlaki ve insani değerlere sahip, çağın ve geleceğin değerleriyle donanmış ve bu donanımı insanlığın hayrına sarf edebilen gençler yetiştirebilmek amacıyla tesis edilen Diyanet Gençlik Merkezlerini, ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerinin daha aktif kullanması için Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokölü ile "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi başlatılmıştır.

İlçe Müftülüğümüze bağlı Hz. Hatice Gençlik Merkezinde devam etmekte olan manevi değerler eğitimi kapsamında Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Uncular Süleyman Peker Ortaokulu ile Yavuz Sultan Selim Ortaokulundan 60 öğrenci ve öğretmenleri ve Müftülüğümüz Diyanet Gençlik Merkezi Manevi Danışmanları ve GSB Manevi Danışmanlarının katılımıyla 14.03.2023 Salı günü Çanakkale Gezisi düzenlendi.