17.03.2023

İLÇEMİZ HACI RIZA İŞBİLEN CAMİİNDE CEZZAR MUSTAFA ERSİN ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNİN KATILIMIYLA SABAH NAMAZI BULUŞMASI DÜZENLENDİ

Sabah Namazı Buluşmaları kapsamında Müftülüğümüzce 17.03.2023 Cuma günü İlçemiz Hacı Rıza İşbilen Camiinde Sabah Namazı Buluşması düzenlendi.

İlçe Müftümüz Dr. Mevlüt HALİLOĞLU, İlçemiz Cezzar Mustafa Ersin Ortaokulu Müdürü Celal KAYA, Cezzar Mustafa Ersin Ortaokulunda eğitim görmekte olan 50 ortaokul öğrencisinin katılmış olduğu Sabah Namazı Buluşması İlçemiz Hacı Rıza İŞbilen Camii İmam Hatibi Enver BELET'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Sabah Namazı Buluşması İlçe Müftümüz Dr. Mevlüt HALİLOĞLU' nun sohbeti ve duası ile sona erdi. Sabah Namazı sonrası Cami Görevlimiz tarafından Sabah Namazı Buluşmasına katılanlara çorba ikram edildi.