24.11.2023

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZE BAĞLI KOCATEPE CAMİİNDE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMIYLA SABAH NAMAZI BULUŞMASI DÜZENLENDİ

5 Yılı aşkın her hafta Cuma günü düzenlenen Sabah Namazı Buluşmalarının bu haftaki yeri Müftülüğümüze bağlı Kocatepe Camiiydi.

İlçemiz Namık Kemal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileri, Melahat Kozar İlkokulu öğrencileri, velileri ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleşen Sabah Namazı Buluşması İlçemiz Kocatepe Camii Müezzin Kayyımı Nazmi İPEK'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İlçe Müftümüz Mehmet Nedim BAKIR'ın sabah namazı kıldırması ve yapmış olduğu sohbet ve dua ile program sona erdi.

Program sonrası Cami cemaati tarafından Sabah Namazı Buluşmasına katılanlara çorba ikram edildi.