01.12.2023

MÜFTÜLÜĞÜMÜZCE ESENTEPE CAMİİNDE SABAH NAMAZI BULUŞMASI DÜZENLENDİ

İlçe Müftülüğümüzce Esentepe Camiinde Murat Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve vatandaşlarımızın katılımıyla sabah namazı buluşması düzenlendi.

İlçe Müftüsü Mehmet Nedim BAKIR, Müftülük Vaizi İbrahim Ethem KORKMAZ, Murat Hüdavendigar Anadolu İ.H.L. Müdürü Ömer ERDEM, 25 ortaokul öğrencisi ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleşen sabah namazı buluşması Esentepe Camii İmam Hatibi Serdar ZEHİROĞLU’ nun Kur’an’ı Kerim tilaveti ile başladı. İlçe Müftüsü Mehmet Nedim BAKIR’ın sabah namazı kıldırması ve konuşması ile devam eden program Murat Hüdavendigar Anadolu İ.H.L. Müdürü Ömer ERDEM’ in duası ile sona erdi.

Sabah namazı buluşmasına katılan öğrenci ve vatandaşlarımıza Cami Derneğince çorba ikram edildi.