25.08.2021

Ergene Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Açıldı

Kur'an ve Sünnet ışığında topluma aile hakkında sahih dinî bilgiler sunmak, aileyi ve aile içinde bireyi tehdit eden problemlerin çözümüne yardımcı olmak üzere Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2003 yılından itibaren açılmaya başlayan Aile ve Dinî Rehberlik Büroları, 81 il ve 304 ilçe müftülüğünde hizmet vermektedir.

İlçe Müftülüğümüzde açılan Aile ve Dinî Rehberlik Bürosu halkımıza hizmet vermeye başlamıştır.

Büromuzda vatandaşlarımızın yüz yüze, e-posta ve telefonla yönelttiği sorulara cevap vererek gerçekleştirdiği dinî rehberlik ve manevi destek hizmetinin yanı sıra farklı sosyal-kültürel dinî faaliyetlerle birlikte ailenin korunması ve güçlendirilmesine yönelik projeler yürütülmektedir.

Ergene İlçe Müftülüğü bünyesinde yer alan büromuza gelerek ya da telefonla bize ulaşabilirsiniz.

Tel       : 0282 686 4753

Email   : ergene@diyanet.gov.tr
Adres   : Marmaracık Mah. Kaymakam Fatih Kızıltoprak Cad. No:11 Hükümet Konağı. Kat 2 Ergene/TEKİRDAĞ