01.06.2022

Ergene İlçe Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencileri Kadim Oyunlar Şenliği’nde buluştu. İlçe Müftümüz Ali Osman BAYRAK'ın himayesinde Ulaş Çamlık Mesire Alanı’nda düzenlenen şenliğe Ulaş Çamlık Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursu, Hacı Ahmet Çabuk Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursu, Abdülkadir Geylani Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursu, Marmaracık Camii Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursu, Vakıflar Yukarı Camii Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri katıldı. Öğretmenleri ve velileriyle piknik yapan minik öğrenciler ip atlama, halat çekme, seksek, evcilik, taş ve top oyunları oynayarak güzel vakit geçirdiler.

Şenlikte kursiyerlere pamuk şeker ve patlamış mısır ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.