01.06.2022

2022 YILI KURBAN BAĞIŞ BEDELLERİ BELLİ OLDU

KURBANINI PAYLAŞ KARDEŞİNLE YAKINLAŞ

Kurban Bağışları; yurtiçinde 81 il ve ilçe merkezinde, yurt dışında ise yoksulluk ve krizlerin yoğun yaşandığı Afganistan, Suriye, Irak, Filistin ve Arakan başta olmak üzere Afrika, Balkanlar, Türk Cumhuriyetleri, Kafkasya, Uzakdoğu ve Güney Amerika’nın da aralarında bulunduğu 77 ülkenin 339 bölgesinde kesilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaktadır.

Yurt içi vekalet kurban bedeli            : 2.250 TL

Yurt dışı vekalet kurban bedeli          : 1.800 TL

Vekalet kurban bağışlarınızı, “Cami görevlilerimize” ve “İlçe Müftülüğümüze” yapabilirsiniz.