20.03.2024

Şiir ve Resim Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilere Ödül

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ülke genelinde “12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri anma” etkinlikleri kapsamında Hayrabolu İlçe Müftülüğünce Ortaokul öğrencileri arasında ezbere şiir okuma ve Lise Öğrencileri arasında resim yarışması yapıldı. Rekreasyonel Sosyal Tesisi Konferans salonunda düzenlenen Şiir yarışmasında; Melis Gürel birinci olurken, ikinci Revan Şemiye, üçüncü ise Azra İklim Öktem oldu. Resim yarışmasında ise; Umut Burak GÜNEY birinci olurken, ikinci Elif Nur ERTÜRK oldu.
         Ödül töreninde konuşan Müftümüz, yarışmaya teşvik eden ve emeği geçen öğretmenlere teşekkür ederek, dereceye giren öğrencilere para ödüllerini takdim edip ömür boyu başarılı olmaları temennisinde bulundu. Ayrıca, yarışmaya katılan bütün öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından kitaplar hediye edildi. Ödül töreni toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.