Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

İlçe Müftüsü Şimşek Berat Kandili mesajında, Ramazan ayının manevi iklimine adım adım yaklaştığımız şu mübarek günlerde, Rabbimizin sonsuz lûtfuna mazhar olacak olan Berat Kandilini, 24 Şubat Cumartesi gününü pazara bağlayan gece idrak edeceğiz..
Detay

Bu akşam, Kapaklı Fatih Camii'nde Gençlik Buluşmasını gerçekleştirdik. Çok sayıda Camii cemaatı ve gençlerimizin katılım sağladığı bu programda, Akşam Namazıından sonra programa devam edildi.
Detay

Bugün, Kapaklı Mevlana Camiin'de Öğle Namazına müteakip Nasreddin Hoca Şenlikleri düzenlendi. İlçe Müftüsü Şemsettin Şimşek, Mevlana Camiinde Öğle Namazından önce yapmış olduğu sohbette; gençliğimize, geleceğimize sahip çıkabilmemiz için
Detay

Üsküdar'lı NASREDDİN HOCA KAPAKLI'DA. Kapaklı Mevlana Camiinde 7-14 yaş arası gençlerimize yönelik düzenleyeceğimiz NASREDDİN HOCA ŞENLİKLERİNE bütün halkımızı,ailelerimizi ve genç kardeşlerimizi Mevlana Camiine bekliyoruz.
Detay

Tekirdağ İl Müftülüğünün düzenlediği BABA OKULU seminerine katılmak üzere gelen Diyanet İşleri Uzmanı Fatih Yıldız,ı 1 Aralık Cuma günü Kapaklı ilçemizde misafir ettik.
Detay

İlçe Müftüsü Şemsettin ŞİMŞEK'in rehberliğinde ÖZARAS İNŞAAT malikleri Hacı, Fatih ARAS ve kardeşleri tarafından Atatürk Mahallesinde, Osmanlı-Selçuklu tarzında Cami, 4-6 Yaş ve Yetişkinlere yönelik Kuran Kursumuzun inşaatı tamamlanmıştır.