10.08.2022

4-6 Yaş Öğrenci Kayıtları Devam Ediyor.

4-6 YAŞ ÖĞRENCİ KAYITLARI İLE İLGİLİ HUSUSLAR

 Kapaklı Müftülüğü 2022-2023 eğitim öğretim yılı 4-6 yaş grubu öğrenci kayıtları 25 Temmuz 2022 tarihinden itibaren alınmaya başlanmıştır.

 4-6 yaş grubu Kurslarımıza halkımızın yoğun taleplerini karşılamak ve geri çevirmemek için bu yıl Bahçelievler, Yunusemre, Mimarsinan Cami  Kurslarımızda ek sınıflar oluşturulmuş ve Ulu Camimizde de 3 adet sınıf oluşturulmuştur.

Öğrenci kayıtları kursların havuzlarına gerçekleştirilecek ve yaz Kur’an kursu bitiminden ve öğretici planlamaları yapıldıktan sonra derslere eklenebilecektir.

 Yarım gün için kayıtlar alınacaktır.

  2022-2023 eğitim öğretim yılında yarım gün eğitimlerde 24 saatlik tek ve standart bir program uygulanacak ayrıca 4-6 yaş grubuna kısa süreli ya da ek öğretim programları uygulanmayacaktır.

 Yarım gün eğitimlerde ara öğünü çocuklar evden getirebilecekleri gibi beslenme kurs imkanlarıyla da karşılanabilecektir.

 Talebin çok olduğu yerlerde sabah ve öğleden sonra olmak üzere ikili eğitim yapılması esas olacak, imkanlar ölçüsünde öğrenciler geri çevrilmeyecektir.

 İl/ilçe müftülüklerince kursa başlama saati belirlenecek ve tüm kurslarda eğitim aynı saatte başlayıp aynı saatte bitecektir. Aynı şekilde ikili eğitimler için de başlangıç ve bitiş saatleri belirlenecektir.