10.05.2023

Yunus Emre Camii 4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğrencileri Kapaklı Kaymakamını Ziyaret Etiler

Kapaklı İlçe Müftülüğüne bağlı Yunus Emre Camii 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri ve hocaları ilçe Müftüsü Şemsettin Şİmşek ve İlçe Vaizesi Rumeysa Çelik hocalarımızın nezaretinde Kapaklı İlçe Kaymakamı Sayın Bayram Sağır beyefendiyi makamında ziyaret Etiler.

Ziyaret programında, Pakize Selin Gedik, Özlem Karaduman, Meryem Ağcakaya ve Hatice Ciğer hocamız da hazır bulundular.

Kapaklı Kaymakamı Sayın Bayram Sağır beyefendi, 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencilerinin her biri ile ayrı ayrı ilgilendi ve kurslarda verilen eğitim, öğretimden, ne tür kazanımların elde edildiğine dair çocuklardan ve kurs yöneticilerinden bilgiler alan kaymakamımız özverili çalışmalarından ve ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etmiştir.

Ziyaret programı, hediyelerin takdimi ve hatıra fotoğraflarının çekiminden sonra sona ermiştir.

İlçe Müftülüğü olarak İlçe Kaymakamımız Sayın Bayram Sağır beyefendiye ilgi ve alakalarından dolayı ve bizlere zaman ayırdığı için şükranlarımızı sunuyoruz.