28.05.2023

EN GÜVENİLİR SIĞINAĞIMIZ AİLE

EN GÜVENİLİR SIĞINAĞIMIZ:Aile.

Kapaklı İlçe Müftülüğü ile Tekirdağ İl Müftülüğümüzün ortaklaşa düzenlemiş olduğu "EN GÜVENİLİR SIĞINAĞIMIZ: Aile" konulu Panel programı Kapaklı Belediye Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Toplumumuzu oluşturan "AİLELERİMİZ"in sağlam temeller üzerine inşa edilmesi hususunda farkındalık oluşturulması ve muhtemel tehlikelere karşı alınması gereken tedbirler bağlamında 24 Mayıs Çarşamba günü, Kapaklı Belediye Kültür Merkezi Salonunda saat 14:30'te hanım kardeşlerimize yönelik olarak yapılan program, İlçe Vaizi Rümeysa ÇELİK hocamızın moderatörlüğünde Tekirdağ İl Müftü Yardımcımız Melek KARAKAŞ, İl Müftülüğü ADRB Koordinatörü Ayfer KILIÇ hocalarımızın katılımları ile gerçekleşmiştir.

Kapaklı halkımızın yoğun katılımı ile gerçekleşen programın sonunda İlçe Müftüsü Şemsettin Şimşek hocamız, kısa bir selamlama konuşması yapmış ve katılım sağlayan halkımıza teşekkür etmiş ve panelde sunum yapan hocalarımıza çiçek takdiminden sonra program sona ermiştir.