07.08.2019

VEKALETLE KURBAN ORGANİZASYONU TOPLANTISI YAPILDI.

Tekirdağ İl Müftülüğü personeline yönelik, “2019 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu Tanıtımı İl Toplantısı” gerçekleştirildi.

Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu’nda yapılan toplantıya Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Çetin, Tekirdağ İl Müftüsü İsmail İpek, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Vaizler, din görevlileri ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı.

Toplantıda İl Müftüsü İsmail İpek, kısa bir açılış konuşması yaparak misafirlerini selamladı. Akabinde mikrofona davet edilen TDV Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Çetin, vekaletle kurban kesim konusunda personeli bilgilendirdi. Türkiye Diyanet Vakfı’nın vekaletle kurban organizasyonu konusunda son derece etkin olduğunu ve toplamda 143 ülkede hizmet verdiklerini belirtti.

Toplantı sonunda İl Müftüsü İsmail İpek tarafından TDV Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Çetin’e hediye takdim edildi.