26.04.2024

Malkara Müftülüğü Hac Semineri Tamamlandı

2024 yılında ilçemizden Diyanet İşleri Başkanlığı ve seyahat acentaları ile hacca gidecek olan hacı adayları için Malkara Kültür Merkezi konferans salonunda “Hac Yolcuları Eğitim Semineri 24.04.2024 Çarşamba ve 25.04.2024 Perşembe günü 09.00-12.30 saatleri arasında yapıldı.
Seminer Malkara Müftüsü Sacit Ekerim’ in açılış konuşması ile başladı. Konuşmasında hacılarımızın hac yolculuğuna çıkmadan önce maddi - manevi hazırlık ve temel sağlık bilgileri hakkında bilgi verdi. Seminer İlçemiz Müftülük vaizleri Ömer Hamdi Küçük, Mustafa Duvaklı, Hümeyra Dilek ve Gazi Ömer Bey Camii İmam-Hatibi Şerif Kırmızı, Kafile grup görevlisi Balabancık Merkez Camii İmam-Hatibi Erkan Durgür’ ün katılımları ile gerçekleşti. Seminer bitiminde Perşembe günü saat 13.00 ‘da İlçe Sağlık Grup Başkanlığı görevlileri tarafından hacılarımıza Menenjit aşıları yapıldı. Bu kutsal yolculuğa çıkacak olan hacılarımızın haccını yüce Mevla kabul eylesin.