08.10.2021

HADEME-İ HAYRAT BİR ARADA

Diyanet İşleri Başkanlığımızca bu sene Camiler ve Din Görevlileri Haftasının teması 'VEFA' olarak belirlendi. Bu bağlamda İlçe Müftülüğümüzce yapılan faaliyetlerde VEFA eylemi ve söylemi öne çıkarıldı. İlçe Müftümüz Ercan ÖZELCE başkanlığında ilçe müftülüğümüz personelince Cami ve Din hizmetine katkısı bulunanlar ve emekli din görevlileri ziyaret edildi,vefat eden hayır ve hasenat sahiplerinin kabirleri ziyaret edidi. Ayaspaşa camiinde mevlidi şerif okundu ve Hatmi şeriflerin duası yapıldı. Cami ve Din Hizmetlerini yürüten emekli,halihazırdaki dingörevlileri ile dernek temsilcileri ve TDV şube üyelerini onore etmek ve kaynaştırmak amacıyla ilçe müftülüğü toplantı salonunda  katılımcılara ilçe Kaymakamımızın da teşrifiyle yemek verildi.