16.02.2017

AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU ÖZEL REHABİLİTASYON MERKEZİNİ VE ÖĞRENCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

Şarköy Müftülüğüne bağlı olarak görev yapan Merkez Kur'an Kursu öğreticisi Nurşen Güner ve Çarşı Kur'an Kursu öğreticisi Nevin BULGUR ve görev yaptıkları Kur'an Kursları öğrenci hanımları toplu olarak Şarköy Özel Pınar AYNUR Özel eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ve öğrencilerini ziyaret ettiler.

Şarköy Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen ziyarette özel eğitim ve rehabilitasyona ihtiyaç duyan öğrencilerin genel durumları, dini, manevi ve moral değerlerinin eğitim ve ihtiyaçları gündeme getirilerek dini konulardaki soruları cevaplandırılmaya çalışıldı. Samimi bir havada geçen ziyaretten son derece memnun olduklarını ifade eden özel eğitim merkezi müdiresi Pınar AYNUR hanım bu ziyaretlerin sık sık olmasını istediklerini ifade ettiler.

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Merkez Kur'an Kursu Öğreticisi Nurşen GÜNER, Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun tanıtımını yaparak, Şarköy Müftülüğü bünyesinde bulunan merkezin her zaman ziyaret edilebileceğini, dini anlamda rehberlik konusunda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ettiler.

Yapılan ziyaret ikram ve hatıra fotoğraflarının çektirilmesi ile sona erdi.