27.03.2017

ŞARKÖY MÜFTÜLÜĞÜ AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU ÇANAKKALE ŞEHİTLİĞİNE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

25 Mart 2017 Cumartesi günü Şarköy Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Çanakkale Şehitliğine ziyaret gerçekleştirdi. ADRB koordinatörü Merkez Kur'an Kursu Öğreticisi Nurşen GÜNER ve ADRB üyesi Çarşı Kur'an Kursu Geçici Öğreticisi Nevin BULGUR'un organizesi ile gerçekleşen ziyarete Şarköy'lü 45 hanım iştirak etti.

Oldukça verimli geçen şehitlik ziyareti rehber aracılığı ile yapıldı. Ziyaret edilen mekanlarda bayan rehber tarafından oldukça doyurucu ve etkileyici bilgiler aldıklarını ifade eden ziyaretçi hanımlar, rehberin sunumundan memnun kaldıklarını, gözyaşlarını tutamadıklarını, şehitlerimizi ve fedakarlıklarını, ne büyük inanç ve azim ile Çanakkale Savaşını kazanarak zafere dönüştürdüklerini bir kez daha yerinde gördüklerini, hissettiklerini ve anladıklarını ifade ettiler.

Şarköy'lü ziyaretçi hanımlar özellikle Çanakkale Şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim, fatihalar okuduklarını ve hayır dua ettiklerini, Allah'tan (c.c) şehitlerimizin şefaatlerinden tüm müslümanları mahrum etmemesi için dua ettiklerini ifade ettiler.

Şarköylü ziyaretçi hanımlar, bu geziyi gerçekleştiren görevli hoca hanımlara minnettar olduklarını ve teşekkürlerini ifade ettiler.