19.04.2017

MÜFTÜLÜK TARAFINDAN REHABİLİTASYON EĞİTİM MERKEZİNDE KUTLU DOĞUM PROGRAMI

18 Nisan 2017 Salı günü Şarköy Özel Pınar AYNUR Özel Eğitim ve Rehabilitasyan Merkezinde Kutlu Doğum programı gerçekleştirildi. Şarköy Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun gerçekleştirdiği program yaklaşık 1.5 saat sürdü. Engelli öğrenciler olmasına rağmen programın bitmesini istemeyen katılımcıların zaman zaman gözyaşlarını tutamadıkları gözlendi.

İlçe Vaizi Salih AHTİK'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Arif YEŞİLOĞLU gerçekleştirdi. Sunuculuğunu Çarşı Camii Kur'an Kursu öğreticisi Nevin BULGUR'un yaptığı programa ilgi ve alakanın oldukça yoğun olduğu gözlendi.

Kebir Camii İmam-Hatibi Yusuf ACAR engelli öğrencilere ve ailelerine yönelik bir konuşma gerçekleştirdi. Oldukça etkili bir konuşma yapan Yusuf ACAR, Hz. Peygamber (s.a.v.) efendimizin alemlere rahmet olarak gönderilmesinden engelli sahebenin de payına düşeni en güzel şekilde aldığını ve bizlere bu noktada çok önemli örnekler bıraktığını ifade etti. Şarköy İmam-Hatip öğrencileri İşaret diliyle ilahiler okudular. ADRB koordinatörü Merkez Kur'an Kursu Öğreticisi Nurşen GÜNER'in de bir konuşma yaptığı programda, gül takdimi, hediye kitap dağıtımı ve program sonunda pilav, ayran ikramı yapıldı.