27.11.2022

ŞARKÖY'DE KIRAATHANEDE "ŞİDDET İNSAN ONURU İLE BAĞDAŞMAZ” KONULU SOHBET DÜZENLENDİ

Şarköy Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü Etkinlikleri" kapsamında "Şiddet İnsanlık Onuru İle Bağdaşmaz" konulu sohbet programı düzenlendi.

Şarköy Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ailenin korunması, güçlendirilmesi, kadınlarımızın, çocuklarımızın ve yaşlılarımızın maruz kaldığı şiddet hadiselerinin son bulup bir daha yaşanmaması için çeşitli faaliyetler düzenlemeye devam ediyor.

Bu kapsamda Hacı Ahmet Tevfik Parlakyıldız Camii Müezzini İbrahim Yılmaz tarafından Camikebir Mahallesinde bulunan kıraathanede "Şiddet İnsanlık Onuru İle Bağdaşmaz" konulu sunum yapıldı.

Yapılan sunumda "Şiddetin kul hakkı ihlali olduğuna insan onurunu zedeleyen, itibarını sarsan hatta canına kasteden şiddetin her türlüsünün dinen, hukuken ve ahlâken de suç olduğu" İfadelerine yer verildi.