03.12.2022

MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN ENGELLİLER GÜNÜNDE ANLAMLI ZİYARET

Şarköy İlçe Müftülüğümüz, "sosyal farkındalık oluşturmak, engelli bireylerin önemli olduklarını ve daima yanlarında olacaklarını hissettirmek" amacıyla engelli vatandaşlara yönelik ziyaretler düzenledi.

Bu kapsamda Şarköy ilçesinde ikamet eden engelli vatandaşlarla bir araya gelen Şarköy Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) Koordinatörü İlçe Vaizesi Ayşenur Özkul "Yüce dinimiz İslam insana insan olduğu için değer verir. Sırf fiziksel özellikleri yüzünden birini diğerinden üstün görmez. Üstünlük ancak takva iledir. Rabbimiz bizi birlik ve beraberliğe davet ediyor. Bunun yolu da toplumumuzda yaşayan herkesi kucaklamak ve kalplerimizdeki engelleri kaldırmakla mümkün olacaktır. Engeller günü vesilesiyle Rabbim bu farkındalığa ulaşmayı hepimize nasip eylesin." dedi.

Ziyarette ADRB Koordinatörü İlçe Vaizesi Özkul'a Şarköy Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Yaşar Özen ve Hacı Ahmet Tevfik Parlakyıldız Camii Müezzini İbrahim Yılmaz eşlik etti.