31.05.2021

PERSONEL BİRİM ŞEFİ ÖZCAN AKSU EMEKLİYE AYRILDI.

Tekirdağ İl Müftülüğü Personel Birimi Şefi Özcan Aksu, 31 Mayıs 2021 tarihi itibariyle dilekçesini vererek emekliye ayrıldı.

Şef Özcan Aksu’yu makamında kabul eden İl Müftüsü İsmail İpek, yeni hayatında başarılar dileyerek hediye takdim etti.

1989 yılında Rize İkizdere İlçe Müftülüğünde İmam-Hatip olarak göreve başlayan Özcan Aksu, bu görevini İstanbul Beykoz İlçe Müftülüğünde sürdürdükten sonra aynı Müftülükte Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni görevini yürüttü. Daha sonra Edirne İl Müftülüğüne Şef olarak tayin edilen Aksu, sırasıyla Tekirdağ Süleymanpaşa İlçe Müftülüğünde ve Tekirdağ İl Müftülüğünde Şef olarak hizmetini sürdürdü. Askerlik dahil toplamda 32 yıllık hizmet süresinin ardından 31 Mayıs 2021 tarihi itibariyle emekliye ayrıldı.