05.07.2021

YAZ KUR’AN KURSLARI GENEL AÇILIŞ MERASİMİ YAPILDI.

Kontrollü normalleşme sürecinin ardından Yaz Kur’an Kurslarının açılmasına izin verilmesiyle birlikte ilimizde Yaz Kur’an Kursları Genel Açılış Merasimi yapıldı.

Osmanlıcan Camii’nde yapılan açılış merasimine İl Müftüsü İsmail İpek başta olmak üzere Eğitim Hizmetleri Biriminden sorumlu İl Müftü Yardımcısı Melek Cingöz, Osmanlıcan Camii İmam-Hatibi İdris Başkaya, Orta Cami İmam-Hatibi Mustafa Topçu, Kur’an Kursu Öğreticileri Saime Pınar ve Hatice Erarslan Sağlık katıldı.

Açılış merasimi, Orta Cami İmam-Hatibi Mustafa Topçu’nun Aşr-ı Şerif tilavetiyle başladı. Daha sonra İl Müftüsü İsmail İpek, Yaz Kur’an Kurslarının önemine dair kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Merasim, İl Müftüsü İsmail İpek’in duasıyla sona erdi.