02.09.2021

YÖNETİM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜNÜN ZİYARETİ

Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Bilgin, Tekirdağ İl Müftülüğünü ziyaret etti.

İl Müftüsü İsmail İpek’in hususi davetiyle Tekirdağ’a gelen Genel Müdür Bilgin, İl Müftüsü İpek başta olmak üzere Tekirdağ Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Arslan, İl Müftü Yardımcıları Melek Cingöz ve Şaban Apaydın, NKÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Hızır Yağcı, Süleymanpaşa İlçe Müftüsü Selami Sayın ve İl Müftülüğü personeli tarafından karşılandı.

İl Müftüsü İsmail İpek rehberliğinde, NKÜ İlahiyat Fakültesi yerleşkesi içinde yapımı halen devam etmekte olan İlahiyat Camii’ni ve İl Müftülüğü yeni hizmet binasını gezen Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Bilgin, Müftülük hizmetleri ve ihtiyaçları hakkında brifing aldı.