14.10.2021

AHİLİK ETKİNLİKLERİ RESİM ve KISA FİLM/VİDEO YARIŞMASI YAPILDI.

Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından Resim ve Kısa Film/Video Yarışması yapıldı.

İl Müftü Yardımcıları Yusuf Bektaş ve Melek Karakaş, Öğretmen Mustafa Kırmızı ve Şube Müdürü Raşit Bayraktar’ın üye olarak görev yaptığı Değerlendirme Kurulu, İl Müftüsü İsmail İpek başkanlığında 12 Ekim 2021 Salı günü İl Müftülü Toplantı Salonu’nda toplanarak ilçelerden gelen toplamda 26 eseri değerlendirdi. Yapılan değerlendirmeler neticesinde resim yarışması dalında Çorlu’dan Ecrin Nisa Sorgut birinci, Çorlu’dan Zeynep İpek ikinci, Çorlu’dan Zeynep Öykü Önder üçüncü oldu.

Kısa Film/Video Yarışması dalında Muratlı'dan Evrim Kader Çetin'in videosu ödüle layık görüldü.

Yarışmada ilk üçe giren öğrencilere Başkanlığımızın öngördüğü ödülleri Tekirdağ İl Müftülüğü’nün koordinesinde Çorlu İlçe Müftülüğü’nde takdim edilecektir.