18.10.2021

HZ. PEYGAMBERE MEKTUP YARIŞMASI YAPILDI.

2021 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından Yaygın Din Eğitimi verilen Kur’an Kurslarımızda öğrenim gören kursiyerlere yönelik “Hz. Peygambere Mektup Yarışması” düzenlendi.

İl Müftü Yardımcısı Melek Karakaş’ın başkanlığında toplanan komisyonda Murakıp Gamze Sevinç, Kur’an Kursu Öğreticileri Özlem Özgül ve Seda Akipek komisyon üyesi olarak görev yaptı.

Yarışmaya Çerkezköy, Ergene, Hayrabolu, Kapaklı, Marmaraereğlisi, Muratlı, Süleymanpaşa ve Şarköy ilçelerinden toplamda 37 eser katıldı.

İl Müftülüğü Toplantı Salonu’nda toplanan komisyon üyelerinin yaptığı değerlendirmeler sonucunda Süleymanpaşa Gazi Süleymanpaşa Kur’an Kursu’ndan Sevim Alpaslan birinci, Şarköy Merkez Kur’an Kursu’ndan Havanur Arat ikinci, Süleymanpaşa KYK Kur’an Kursu’ndan Emine Akfırat ise üçüncü oldu.