27.10.2021

PRİZREN MÜFTÜLÜĞÜ HEYETİ TEKİRDAĞ’I ZİYARET ETTİ.

Prizren Müftülüğü heyeti, Edirne-Tekirdağ-Çanakkale ziyareti programı çerçevesinde Tekirdağ’ı ziyaret etti.

Prizren İslam Birliği Kurulu Başkanı Besim Berisha başkanlığındaki ziyaret heyetinde Prizren İslam Birliği Kurulu Başimamı Orhan Bismilaj, Prizren İslam Birliği Kurulu Sekreteri Faruk Ukallo, Kosova İslam Birliği Başkanlık Üst Kurulu Üyesi ve Gazi Mehmet Paşa Camii İmam-Hatibi Reshat Mexhiti, Alaudin Medresesi Prizren Şubesi Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Kujtim Bislimaj, Hacı Ramazan Camii İmam-Hatibi ve Yönetim Kurulu Üyesi Valon İbrahimi, Emin Paşa Camii İmam-Hatibi ve Yönetim Kurulu Üyesi Daut Lezi, Zhur Köyü Camii İmam-Hatibi ve Yönetim Kurulu Üyesi Afrim Memaj yer aldı.

Ziyaret heyeti, İl Müftü Vekili Yusuf Bektaş, İl Müftü Yardımcısı Şaban Apaydın, Şube Müdürleri Emin Yılmaz ve Mehmed Şaban Yılmaz tarafından karşılandı.  İl Müftülüğü mihmandarlığında Rüstempaşa Camii, Orta Cami, bedesten, Eski Cami, Namık Kemal Evi gezdirildi. Gezi sonrasında İl Müftülüğü ve Tekirdağ Eğitim Merkezi Müdürlüğüne gerçekleştirilen ziyaretlerde kurumların çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Program sonunda ziyaret heyeti Çanakkale’ye uğurlandı.