28.10.2021

AHİLİK ETKİNLİKLERİ RESİM ve KISA FİLM/VİDEO YARIŞMASI ÖDÜL MERASİMİ DÜZENLENDİ.

Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Resim ve Kısa Film/Video Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler için  ödül merasimi düzenlendi.

Çorlu ve Muratlı İlçe Müftülüklerinde yapılan ödül merasimine İl Müftüsü İsmail İpek’in yanı sıra Çorlu İlçe Müftüsü Dr. Mevlüt Haliloğlu, Muratlı İlçe Müftüsü Uğur Emiroğlu, öğretmenler, dereceye giren öğrenciler ve aileleri katıldı.

Çorlu’da ve Muratlı’da gerçekleştirilen ödül merasimlerinde İl Müftüsü İsmail İpek yapmış olduğu konuşmalarda dereceye giren öğrencileri, ailelerini ve öğretmenlerini tebrik etti.

Merasimlerin sonunda Resim Yarışması kategorisinde Çorlu’dan birinci Ecrin Nisa Sorgut, ikinci Zeynep İpek, üçüncü Zeynep Öykü Önder ile Kısa Film/Video Yarışması’nda Muratlı’dan yarışma birincisi Evrim Kader Çetin’e ödülleri İl Müftüsü İsmail İpek, Çorlu İlçe Müftüsü Dr. Mevlüt Haliloğlu, Muratlı İlçe Müftüsü Uğur Emiroğlu ve öğretmenleri tarafından takdim edildi.