20.01.2022

İL MÜFTÜSÜNDEN, ÇORLU HZ. HATİCE GENÇLİK MERKEZİNE ZİYARET

Türkiye genelinde 41 ilde Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında yapılan protokolde "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi pilot uygulamasında Trakya bölgesinde Çorlu ilçemiz seçilmiştir.

Hz. Hatice Gençlik Merkezinde ortaokul öğrencilerine yönelik yapılması planlanan değerler eğitimi için İl Müftüsü İsmail İpek, İl Müftü Yardımcısı Yusuf Bektaş, Çorlu İlçe Müftüsü Dr. Mevlût Haliloğlu, Şube Müdürü Fatih Akyol ve İl Vaizi Fatih Osmanoğlu' ndan müteşekkil komisyon, Çorlu İlçe Müftülüğünde yapılabilecek faaliyetleri istişare etmek üzere toplandı. İl Vaizi Fatih Osmanoğlu’nun "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" konulu sunumundan sonra komisyon toplantısı nihayet erdi.

Toplantı sonrasında Hz. Hatice Gençlik Merkezi ziyaret edilerek kurs yöneticisinden ve Gençlik Merkezi sorumlusundan çalışma ve faaliyetler hakkında malumatlar alındı.