11.05.2022

Tekirdağ Muratlı İlçesi Aşağısevindikli Köyünde Aile Haftası Etkinlikleri Yapıldı

İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Aşağısevindikli Köyünde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Camide bayanlara ‘Hz. Peygamberin Sünnetinde Aile’ konulu Konferans ile başlayan program, Köy Kahvehanesinde ‘Dijital Çağda Değerlerimizle Aile Olmak’ konulu sohbet ile devam etti. Program sonunda da Şehit Erdoğan Erişik İlkokulu ziyaret edilerek, Okul kütüphanesine kitaplar hediye edildi.

Programa İl Müftüsü İsmail İpek, Müftü Yardımcısı Yusuf Bektaş,

ADRB Koordinatörü D.H.U. Osman Kılıçoğlu İl Murakıbı Gamze Sevinç, K.K.Ö. Özlem Özgül, AşağıSevindikli Cami Görevlileri Hasan Biçer ve Mustafa Sözen katıldılar.

Aile Haftası Münasebetiyle, Yaşlı ve Engelli Ailelerine Müftülüğümüz ADRB’ si tarafından ziyaretler gerçekleştirildi. Ziyaretlere ADRB sorumlu İl Müftü Yardımcısı Yusuf Bektaş, İl Vaizi Mikail Zor, D.H.U. Osman Kılıçoğlu ve Gazi Muratbey Cami İmam Hatip’i Recai Hatipoğlu katıldı.