18.05.2022

Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı Düzenlendi

Aile haftası etkinlikleri kapsamında Marmaraereğlisi Müftülüğünde Personele yönelik “Ailemi Bağımlılıktan Koruyorum” Konulu bilgilendirme programı düzenlendi.

Programın sunumunu gerçekleştiren, Tekirdağ İl Müftülüğü Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Mikail Zor ‘‘Aile bütünlüğünü tehlikeye sokarak gençlerimizi ve geleceğimizi tehdit eden, Madde Bağımlığı, Sosyal Medya Bağımlılığı veya bunlara benzer her türlü bağımlılıkla mücadele izlenmesi gereken yöntemleri ve İl Müftülüğü olarak bu mücadele içinde koordinatörlerimiz ile sahaya inerek tespit edilen bağımlılara yardımcı olmaya ve önleyici faaliyetler için çalışımalar yapıldığını’’ ifade etti.

Bağımlıkla mücadele Programına İl Müftüsü İsmail İpek, İlçe Müftüsü Muhammed Ali Özer, ADRB Koordinatörü Osman Kılıçoğlu ve Marmaraereğlisi İlçe Müftülüğüne bağlı personelimiz katıldı.