17.08.2022

Tekirdağ’da ‘Yazımda Kardeşlik Var’ Yaz Kampı Başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde yürütülen “Yazımda Kardeşlik Var” projesi kapsamında Tekirdağ İl Müftülüğü İl Gençlik Koordinatörlüğü tarafından öğrencilere yönelik düzenlenecek olan yaz kampı başladı.

Bu kapsamda Tekirdağ Şehit Münür Alkan Uluslararası Anadolu İmam Hatip Lisesi kamp alanında 53 öğrencinin katılımıyla 15-19 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan "Yazımda Kardeşlik Var" projesi hayata geçirildi.

Tekirdağ Müftülüğü İl Vaizi Fatih Osmanoğlu, Diyanet Tekirdağ İl İzci Sorumlusu Mücahit Demirkaya, Süleymanpaşa Müftülüğü Gençlik Koordinatörleri Emrah Titiz, Osman Dinçer ve Manevi Danışmanlar Behzat Zeytin, Emre Turan rehberliğinde kampa girecek olan gençler İstanbul gezisi, Ayasofya Gezisi, Panorama Müzesi, Topkapı Müzesi, denizde yüzme, futbol, okçuluk ve piknik etkinliği içerikleri ile eğlenceli vakit geçirecek.

'Yazımda Kardeşlik Var' projesi kapsamında bu vatanı bizlere emanet eden aziz şehitlerimize saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kampta Tekirdağ İl Vaizi ve Gençlik Koordinatörü Fatih Osmanoğlu yaptığı açılış konuşmasında; Öğrencilerimiz de biz de kampımıza çok heyecanlı bir şekilde başladık. Amacımız, bu kamp sayesinde onlarla sıcak ve uzun sürecek bir dostluk, kardeşlik kurmak. Tarihî ve kültürel mirasımıza şahitlik edecekleri gezimizle, sosyal ve sportif etkinliklerimizle, sıcak muhabbetimizle unutamayacakları, tadı damaklarında kalan bir kamp olmasını hedefliyoruz. Kampımıza yoğun ilgi gösterip yavrularını bizlere emanet eden tüm velilerimize, bu projeyi gerçekleştirmemiz için önümüzü açan başkanlığımıza, bize okulumuzun bütün imkânlarını sunan okul idaresine ve bize her hususta destek olan Diyanet Vakfımıza teşekkür ediyoruz." İfadelerine yer verdi.