29.12.2022

‘’Din Hizmetlerinin Sürdürülmesinde Sistemli ve Proje Odaklı Çalışmak’ Konulu Konferans Düzenlendi

Tekirdağ il Müftülüğü Konferans Salonunda Tekirdağ Geneli Müftülük Personeline yönelik ‘’Din Hizmetlerinin Sürdürülmesinde Sistemli ve Proje Odaklı Çalışmak’’ Konulu Konferans düzenlendi.

Konferans, İl Müftü Yardımcısı Melek Karakaşın açılış konuşması ile başladı. Ardından İstanbul İl Müftülüğü Eğitim Hizmetleri Uzmanı Ayşe Torlak Haliloğlu ‘’Din Hizmetlerinin Sürdürülmesinde Sistemli ve Proje Odaklı Çalışmak’’ konulu konferansı vermek üzere sahneye çıktı. Torlak konuşmasında, Din Görevlisinin Kur’an ve Sünnete göre vazifelerinden, yetişkin ve gençlerle iletişimden, Aile ve Dini Rehberlik Bürolarının faaliyetlerinden, ekip çalışması, proje ve faaliyetlerin öneminden, tarihimizdeki örnek şahsiyetlerin örnek alınmasından bahsederek konuşmasını bitirdi.

Program Tekirdağ İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik koordinatörü Ayfer Kılıç’ın konuşmasıyla sona erdi.