18.07.2024

Süleymanpaşa İlçe Müftülüğü Yaz Kur’an Kursları Coşkuyla Devam Ediyor

Süleymanpaşa İlçe Müftülüğü’ne bağlı camilerde düzenlenen yaz Kur’an kursları, öğrencilerin yoğun ilgisi ve katılımıyla tüm hızıyla devam ediyor. Kur’an-ı Kerim ve dini bilgiler eğitiminin yanı sıra çeşitli sosyal ve sportif etkinliklerle çocuklar, yaz tatilini verimli ve eğlenceli bir şekilde geçiriyor.

Etkinliklerle Dolu Bir Yaz

Yaz Kur’an kursları kapsamında düzenlenen etkinlikler, çocukların sadece dini eğitim almakla kalmayıp aynı zamanda sosyalleşmeleri ve fiziksel olarak da aktif olmalarını sağlıyor. Bu etkinlikler arasında; ip çekme, yüzme, çuval yarışması, futbol maçı yapma ve balon patlatma gibi eğlenceli aktiviteler yer alıyor. Çocuklar, bu etkinlikler sayesinde hem eğleniyor hem de takım ruhunu ve yardımlaşmayı öğreniyorlar.