18.07.2024

Süleymanpaşa İlçe Müftülüğü ve Dernekten Yaz Kur’an Kurslarına Ziyaret

Süleymanpaşa İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Süleymanpaşa Camilerini Kur’an Kurslarını Yaptırma Yaşatma Derneği, yaz Kur’an kurslarına katılan öğrencileri ziyaret etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Hz. Ebubekir Sıddık Camii, Hacı İlbey Camii, Mehmet İlhan Mescidi, Eski Kamil Ağa Camii, Aydoğdu Camii ve Hocaoğlu Camii’nde ziyaretler gerçekleştirdiler.

Ziyaretler esnasında, yaklaşık 600 öğrenci ile çeşitli aktiviteler düzenlendi. “Bilgi, dikkat ve beceri oyunları” ile öğrencilerin hem zihinlerini hem de bedenlerini çalıştırdılar. Etkinliklerin ardından, sıcak yaz günlerinde öğrencilerin serinlemesi için milli içeceğimiz ayran ve simit ikram edildi.

Bu programların düzenlenmesinde kapılarını açarak yardımcı olan değerli cami görevlisi imam hatipler, müezzin kayyımlar ve Kur’an kursu öğreticilerine teşekkür ederiz.

Süleymanpaşa İlçe Müftülüğü ve Dernek, gençlerin eğitimine ve sosyal gelişimine katkıda bulunmaya devam edecek.