25.07.2024

Süleymanpaşa İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü'nden Hafızlık Öğrencilerine Özel Etkinlik

Süleymanpaşa İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü; İlçe Müftülüğüne bağlı, Mahmudiye Kur'an kursunda hafızlık eğitimi gören gençler için özel bir etkinlik düzenledi. Namık Kemal Üniversitesi'nin yüzme havuzunda gönüllerince eğlenen öğrenciler, mesire alanındaki oyunların ardından lezzetli köftelerle buluştu.

Etkinlik boyunca öğrencilerin yanında olan ve onlara rehberlik eden hocalarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Hafızlık yolunda azimle ilerleyen gençlerimizin bu tür etkinliklerle moral bulmaları, hem eğitimlerine hem de sosyal gelişimlerine katkı sağlamaktadır.

Süleymanpaşa İlçe Müftülüğü olarak, gençlerimize yönelik bu tür etkinlikleri devam ettirerek, onların hem dini eğitimlerini pekiştirmeyi hem de sosyal becerilerini geliştirmeyi hedefliyoruz. Bu anlamlı günümüzde yanımızda olan ve destek veren herkese teşekkür ederiz.