07.10.2024

Süleymanpaşa Belediyesi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası Dolayısıyla Kahvaltı Programı Düzenledi

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Süleymanpaşa Belediyesi, Süleymanpaşa İlçe Müftülüğü’nde görev yapan din görevlileriyle kahvaltı programında bir araya geldi. Düzenlenen programa Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Emin Benan Utku, Süleymanpaşa İlçe Müftüsü Selami Sayın ve ilçede görev yapan din görevlileri katıldı.

Kahvaltı esnasında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Emin Benan Utku, din görevlilerinin topluma kattığı değer ve hizmetlerden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Utku, camilerin ve din görevlilerinin, toplumun manevi kalkınmasındaki önemli rollerine vurgu yaparak, tüm din görevlilerine teşekkür etti.

Süleymanpaşa İlçe Müftüsü Selami Sayın da konuşmasında, din görevlilerinin toplumun her kesimine hizmet sunduğunu, birlik ve beraberlik için büyük bir gayret sarf ettiklerini ifade etti. Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, programı düzenleyen Süleymanpaşa Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Program, kahvaltı sonrası yapılan sohbetlerle sona erdi.