09.10.2024

Süleymanpaşa İlçe Müftülüğü’nden Hafızlara Özel Programın İkincisi Gerçekleşti

Süleymanpaşa İlçe Müftülüğü tarafından hafızlık yolunda ilerleyen gençlere yönelik olarak düzenlenen motivasyon ve psikolojik destek içerikli programların ikincisi gerçekleştirildi. Tekirdağ İl Müftü Yardımcıları Harun Bayraktar, Yusuf Bektaş, Süleymanpaşa İlçe Müftüsü Selami Sayın ve yaklaşık 130 öğrenci ile hocaların katılımıyla yapılan etkinlik, Tekirdağ İl Müftülüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Program kapsamında, iletişim alanında bilgi birikiminden faydalanılan Hafız ve Sanatçı Resul Aydemir de öğrencilerle buluştu. Aydemir, hafız adaylarına hafızlığın kıymeti, idealist birey olmanın gereklilikleri, Filistin davasındaki sorumluluklarımız ve boykotun asıl amacı gibi konularda çok yönlü bir sunum gerçekleştirdi. Özellikle sanatçı ve iletişim uzmanı bakış açısıyla ele alınan konular, öğrenciler üzerinde derin bir etki bıraktı.

Programın düzenlenmesinde büyük emeği geçen, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen önceki dönem gençlik koordinatörü Emrah Titiz’e ve isimsiz kahramanlara teşekkürü borç biliyoruz. Kur’an’a hizmet edenlere destek olmanın, temel görevlerimizden biri olduğunu unutmadan, bu tür programları sürdüreceğiz.