10.12.2020

Saffet Konmaz Camii Açılışı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli temaslarda bulunmak için geldiği Tekirdağ 'da, Süleymanpaşa ilçesinde yapımı tamamlanan Saffet Konmaz Camisi ve Külliyesi'ne geçti.

Cuma namazını burada kılan Erdoğan, daha sonra caminin açılışını gerçekleştirdi. Konuşmasına tüm katılımcıları selamlayarak başlayan Erdoğan, cami ve külliyenin tekirdağa, Türkiye ve trakyamıza hayırlı olmasını diledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, caminin yapımına katkıda bulunanları ve emeği geçenleri tebrik etti.

Saffet KONMAZ ve ailesine böyle bir ibadethaneyi kazandırdıkları için şükranlarını sundu.

Camiin açılışına Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Mustafa ŞENTOP. Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM, Süleymanpaşa İlçe Müftüsü Ayhan OKUR katıldı.